YELLOWSTAR MAGAZİNE GÜNCEL İŞ VE EKONOMİ HABERLERİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: TUSAŞ saldırısında 4 şehit, 14 yaralı

GÜNDEM

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan TUSAŞ tesislerine terör saldırısı düzenlendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olayın terör saldırısı olduğunu açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise terör saldırısında 4 kişinin şehit olduğunu, 14 kişinin de yaralandığını duyurdu.

İSTANBUL-NURULLAH SARI(YSM) - TUSAŞ-Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş'nin Havacılık Bulvarı, Kahramankazan Ankara yerleşkesindeki giriş kapısında önce patlama, ardından silah sesleri duyuldu.

 Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu "3 şehidimiz, 5 yaralımız var" ifadelerini kullandı.

Bakan Yerlikaya: 2 terörist etkisiz hale getirildi

Saldırıyla ilgili son durumu açıklayan İçişleri Bakanı Ali Yerllikaya ise saldırıda 3 şehit, 14 de yaralı olduğunu açıkladı.

Yerlikaya, şu bilgileri verdi:

"Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısında 2 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Saldırıda maalesef 4 şehidimiz, 14 yaralımız var. Şehitlerimize Allah’tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bu menfur saldırıyı lanetliyorum. Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecek. Lütfen resmi kaynaklardan yapılacak açıklamaları dikkate alınız."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4 şehit, 14 yaralı

Hain saldırıda şehit sayısı arttı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 4 kişinin şehit olduğunu açıkladı. Erdoğan, "4 şehidimiz, 14 yaralımız var. Bu menfur terör saldırısını lanetliyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

YSM HABER MERKEZİ

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.